Exluzív: A C’Mon C’mon díszvetítésén jártunk Los Angeles-ben

Joaquin Phoenix és Woody Norman főszereplésével mutatták be Mike Mills rendező új filmjét a C’mon C’mon-t. A nagybácsit alakító Joaquin Phoenix női partnere a filmben Gaby Hoffmann. A vetítést követő beszélgetésen a rendező, Gaby Hoffmann és Woody Norman mellett részt vett a film másik szereplője Jabukie Young-White is. Ott jártunk a helyszínen, Los Angelesben.

Egyedülálló fejlesztést mutatott be a Dubaji Világkiállításon a magyar startup, a Chameleon

A piacon egyedülálló fejlesztéssel, az okosotthont az okostársasházzal és okosvárossal összekapcsoló, felhő alapú alkalmazással mutatkozott be a Dubaji Világkiállításon az okosotthon-rendszer kidolgozásával foglalkozó magyar startup, a Chameleon Smart Home Zrt. – közölte a vállalat az MTI-vel.

Exkluzív interjú Shannon Lee-vel, Bruce Lee lányával

Bruce Lee fiának, Brandon Lee-nek a neve a napokban ismét többször előkerült a médiában.  A Holló című film forgatásán  – egy 44-es kaliberű forgótáras pisztolyban felejtett éles lövedék által – életét vesztett fiatal színész halálának szomorú  aktualitása az Alec Baldwin forgatáson történt hasonlóan tragikus, halálos kimenetelű, kellékfegyver által történt baleset. Az üggyel kapcsolatban megszólalt a […]