DVSC győzelem

DVSC-Kecskemét 2-0

Sport

A labdarúgó NB I hatodik fordulójában a Loki a Kecskeméti TE csapatát fogadta a Nagyerdőn.

Az első félidőben váltakozva forogtak veszélyben a kapuk. A DVSC több támadást vezetett, de igazán nagy ziccerig nem jutott. A Kecskemét Szendrei lesgójával ijesztett rá a debreceni védőkre a 8. percben, majd a 42. percben Tóth fejesét blokkolta Romancsuk a kapu torkából.

A 62. percben Bárány csapott le egy rosszul visszatett labdára az ellenfél 16-osánál, majd középre tett labdáját Loncar lőtte a hálóba. A DVSC montenegrói válogatott védekező középpályásának (!) ez volt a szezonbeli negyedik gólja. 1-0.

Dzsudzsák Balázs
A kecskeméti Szuhodovszki Soma (b) és a debreceni Dzsudzsák Balázs (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Debreceni VSC-Kecskeméti TE mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban Debrecenben 2023. szeptember 3-án. Debrecen-Kecskemét 2-0. MTI/Derencsényi István

A 66. percben Kusnyír is betalált, 2-0. Dzsudzsák passzából indult az akció, amellyel Kusnyír Erik gyakorlatilag begyalogolhatott volna a Kecskemét kapujába, de 14 méterről kilőtte a jobb sarkot.

Kusnyír Erik gólöröm
A debreceni Szécsi Márk, Kusnyír Erik, Stefan Loncar és Meldin Dreskovic gólöröme (b-j) a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Debreceni VSC-Kecskeméti TE mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban Debrecenben 2023. szeptember 3-án. MTI/Derencsényi István

OTP Bank Liga, 6. forduló.

DVSC-Kecskemét 2-0 (0-0).

Nagyerdei Stadion, 4521 néző. Vezette: Pintér.

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Romanchuk, Mojzis (Dreskovic, 46.), Manrique – Lagator, Loncar – Szécsi (Kyziridis, 86.), Dzsudzsák (Ojediran, 93.), Bódi (Baranyai, 86.) – Bárány (Varga J., 91.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Kecskemét: Varga B. – Szűcs K., Belényesi, Szalai G. – Nagy K. (Májer, 67.), Szendrei Á (Zsótér, 61.)., Vágó (Pálinkás, 84.), Szuhodovszki, Leoni (Zeke, 46.) – Horváth K., Tóth B. (Kiss B., 84.). Vezetőedző: Szabó István.

Gól: Loncar (62.), Kusnyir (66.).

Sárga lap: Loncar (71.), illetve Leoni (10.), Szuhodovszki (83.).

DVSC szurkolók ultrák

Győzelmével a Loki ismét a tabella élére ugrott, ráadásul közvetlen üldözőinél egy mérkőzéssel kevesebbet játszott:

NB1 tabella