Loki-szurkolók, DVSC-ultrák

Üzent a szurkolóknak a DVSC: ne foglalkozzatok a pletykákkal, új kommunikációs formátum jön

Sport

Közleményt jelentetett meg honlapján a DVSC labdarúgócsapata. Közvetlen előzmény lehet, hogy több sajtóorgánum is megszellőztette egy 35 éves szerb légiós vélt vagy valós leigazolási szándékát. Lássuk, mit ír a klub!

Mindig is a hivatalos, helytálló és a labdarúgás etikájának megfelelő híreket osztottuk meg veletek. Mindig törekszünk arra, hogy nyíltak legyünk és közel maradjunk a közösségünkhöz. Manapság elég nehéz bármilyen információt is elrejteni, de szintén nehéz az összes szóbeszédre reagálni.

Az elmúlt napokban ellenőrizhetetlen információk terjednek a mi „átigazolási tevékenységünkről”. A legtöbb ezek közül csak légből kapott információ. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy más klubokkal való együttműködések során mi betartjuk a szavunkat.

Vannak olyan jogi eljárások, amelyeket el kell fogadni és szigorúan be kell tartani, mielőtt bármit is közzé teszünk.

Semmit nem teszünk közzé addig, míg a hivatalos eljárás le nem zajlik és nem írja alá mindkét fél.

Szeretnénk időszerű híreket megosztani a szurkolókkal, a szakszerű sajtó azonban így működik. Arra kérünk titeket, hogy kövessétek a hivatalos weboldalunkat és közösségi oldalainkat. Igyekszünk helytálló híreket megosztani veletek.

Az elkövetkezendő napokban új kommunikációs formátumot hozunk létre, melyen keresztül lehetőségetek lesz feltenni a kérdéseiteket.

Köszönjük a megértéseteket.

DVSC-Média

– olvasható a dvsc.hu-n.