Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

Rendőrség

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

Az egyik megyeszékhelyi áruház üzletvezetője tett bejelentést 2021. november 29-én délelőtt, mivel három vásárló a biztonsági őrüknek támadt. A bejelentő elmondta, hogy az alkalmazott felhívta egy anya és két gyermeke figyelmét arra, hogy az áruház területén orrot és szájat eltakaró maszkot viseljenek, azonban ezt a család tagjai nem nézték jó szemmel. A 22 éves férfi az őrző-védőnek esett, ehhez csatlakozott még 43 éves édesanyja és 15 éves lánytestvére. Az indulatos vásárlók ököllel ütötték, és karmolták a biztonsági őrt. A bántalmazott próbálta távol tartani magától az családot, de nem járt sikerrel. Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek.

A család tagjait gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A férfit őrizetbe vették, a lány és édesanyjuk pedig jelenleg szabadlábon védekezhet. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.