Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

Rendőrség

Illegális migránsok Katymárnál.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2021. szeptember 13-án 0 óra 35 perckor 12 külföldit tartóztattak fel Katymár közigazgatási területén.

A határsértők szír állampolgárnak vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Illegális migránsok Kunbaja térségében. – A közel egy tucat határsértőt a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2021. szeptember 13-án 9 óra 25 perckor 11 külföldit tartóztattak fel Kunbaja közigazgatási területén. Az illegális migránsok szír állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az ország területére.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük