Határsértők Bács-Kiskun megyében

Rendőrség

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2021. augusztus 16-án 0 óra 35 perckor 14 külföldit tartóztattak fel Bácsborsód közigazgatási területén. A határsértők szír állampolgárnak vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

11 határsértő Bácsszentgyörgynél

A csoport jogellenesen jutott be az országba.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2021. augusztus 16-án 3 órakor 11 külföldit tartóztattak fel Bácsszentgyörgy közigazgatási területén. A határsértők szír és szomáliai állampolgárnak vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Egy tucat illegális migráns Bács-Kiskun megyében

A csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz a Bács-Kiskun megyei egyenruhások.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. augusztus 16-án 4 óra 30 perckor 12 külföldit tartóztattak fel Bácsborsód közigazgatási területén. A határsértők szír állampolgárnak vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Újabb illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A 14 fős csoport jogellenesen jutott be az országba.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. augusztus 16-án 6 óra 30 perckor újabb 14 külföldit tartóztattak fel Bácsbokod közigazgatási területén. A határsértők afgán állampolgárnak vallották magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Újabb illegális migránsok Dávodnál

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük