Forgalommal szembe hajtott fel a sztrádára

Rendőrség

Amint azt korábban is megírtuk. 2019. február 5-én délután halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, amikor egy 85 éves tatai lakos egy Suzuki SX4 típusú személygépjárművel a gyorsítósávról a forgalommal szembe fordulva hajtott fel az autópályára, ahol frontálisan ütközött egy Renault-val, majd többször megpördült, végül nekiment a külső szalagkorlátnak.

A Suzuki hátsó ülésén utazó 81 éves asszony a helyszínen életét vesztette. A sofőr és a mellette ülő utas, illetve a másik autó vezetője – egy 31 éves román férfi – megsérült.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság által elrendelt nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatta le.

Az eljárás során a halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 85 éves férfi szabadlábon védekezhetett.

Ügyében a főkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.