A sükösdi férfit többrendbeli lopással gyanúsítják a nyomozók

Rendőrség

 A bajai rendőrök előállították azt a helybélit, aki a gyanú szerint 2020. március 24-e és május 13-a közötti időszakban több lopást is elkövetett Sükösdön- írta a police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az elmúlt hónapokban lakóházakból karórát, készpénzt, laptopot vitt el, valamint udvari melléképületeket feltörve mosógépet, láncfűrészt, fűnyírógépet és kerékpárt tulajdonított el. Ezen kívül parkoló autókat is kifosztott, azokból rádiót és akkumulátort lopott.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekményeket ugyanaz a személy követte el. A feltételezett elkövetőt 2020. május 19-én hajnalban sükösdi otthonában kezdték keresni, azonban nem találták, viszont a lakóhelyéhez közel egy parkoló kocsira lettek figyelmesek. A keresett személy a jármű utasterében aludt. A kéretlen ébresztőt követően a rendőrök előállították a 27 éves férfit, akit többrendbeli lopással gyanúsítanak megalapozottan. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.