Fix traffipaxok Hajdú-Biharban – itt a lista!

Rendőrség

A Zsaru Magazin november 11-i lapszáma rendőrségi források alapján közzétette, hogy hol működnek majd fix telepítésű traffipaxok Hajdú-Bihar megyében.

Már 86 darab fix telepítésű Véda közúti intelligens kamera felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség.

A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala konzorciumában megvalósuló projekt keretében – az ország közútjain március 26-ától már működik 160 darab változtatható helyű kamera – rövidesen befejeződik valamennyi fix telepítésű berendezés szerelése.

A Baranya, a Csongrád, a Fejér, a Komárom-Esztergom, a Nógrád, a Pest, a Tolna, a Vas és a Zala megyei, valamint a fővárosi autópálya-szakaszok telepítési helyszíneit előző lapszámainkban közöltük, a rendőrség most rendelkezésünkre bocsátotta a Bács-Kiskun, a Békés, a Borsod-Abaúj-Zemplén, a Hajdú-Bihar és a Heves megyében rögzített telepítésű berendezések felszerelési helyszínét.

Fix traffipaxok Hajdú-Bihar megyében

Fix traffipaxok Hajdú-Biharban

A közúti halálesetek és sérülések számának csökkentése érdekében létesülő rendszer rögzített kamerái üzemszerűen még nem működnek – a rendőrség időben tájékoztatást ad azok „élesítési” időpontjáról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a KRESZ szabályait addig az időpontig nem kell betartaniuk a közlekedőknek. Sőt!

FRISSÍTÉS: Hajdú-Bihar megyében, Debrecen külterületén, a 47-es számú főút 4+772 km szelvényében és a 35-ös számú főút 76+845 km szelvényében is kiépítésre került egy-egy Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont (KKEP). Ezen helyszínek alternatív telepítési pontok, mivel két KKEP telepítése a korábban tervezett helyszíneken nem valósulhatott meg. A rendőrség hangsúlyozza, hogy még a joghatással járó ellenőrzések megkezdése előtt az országban található összes fix telepítésű KKEP helyszínét közzéteszi a honlapján, a sebességellenőrzések rovatban.

Fix traffipaxok további megyékben

Békés megye

tr2

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

tr5

Bács-Kiskun megye

tr1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heves megye

tr4

 

Fix traffipax lesi minden mozdulatunkat Bocskaikertben