Berúgta az ajtót és kerékpárral dobálózott

Rendőrség
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 18 éves fiút, aki a megalapozott gyanú szerint Hajdúhadházon a sértett házának ajtaját berúgta és neki dobott egy kerékpárt az ott tartózkodó nőnek.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2015. október 30-án 23 óra 52 perckor bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy fiú a házuk ajtaját rájuk törte, majd a helyszínről hazament. A járőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek és megállapították, hogy a helyi lakos előzetes szóváltást követően a sértett hajdúhadházi családi házának kapuját, majd a ház bejárati ajtaját is berúgta és a sértett akarata ellenére oda bement. A fiú az előterében egy kerékpárt a kezébe vett, amit neki dobott az ott tartózkodó nőnek. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Krisztiánt, akit 2015. november 4-én lakásában elfogtak és előállítottak a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Krisztián ellen magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.