Kábítószert találtak a 21 éves nőnél

Rendőrség
Egy 21 éves nőt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a hajdúszoboszlói rendőrök.

Egy férfi 2015. október 28-án 22 óra 49 perckor tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a hajdúszováti családi háza kapujában egy zavartan viselkedő fiatal lány áll és nem akar onnan elmenni. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a kapuban várakozó 21 éves fiatalt, akitől ruházatának átvizsgálása során kábítószergyanús növényi származék került elő, amelyet lefoglaltak és szakértői vizsgálat alá vetnek. A járőrök a hajdúszoboszlói lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Gyanúsítotti kihallgatásán R. L. a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.