Hármas karambol és teljes útzár a 471-esen

Rendőrség
Három személygépkocsi ütközött össze Debrecen és Hajdúsámson között.

0:10

Megszűnt az útlezárás a 471-es főúton, a forgalom zavartalanul halad Debrecen és Hajdúsámson között – közölte a rendőrség a honalapján vasárnapra virradóra.

Három személygépkocsi ütközött össze a 471-es főúton Debrecentől három kilométerre szombat este, a balesetben hárman megsérültek.

A három járműből kettő az úton maradt és forgalmi akadályt jelentett, egy az árokba borult. A balesetben ketten súlyosan megsérültek, egy személy könnyű sérüléseket szenvedett.


21:30

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 10-én 20 óra 35 perc körüli időben a 471-es számú főút 4. kilométerszelvényében három személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben három személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök mindkét irányból a tehergépjárműveket Hajdúhadház irányába, míg a személygépkocsikat a főút melletti kerékpárútra terelik.

Kérjük az arra haladókat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!