Újabb embercsempész akadt el a sárban

A Bajai Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt vádat emelt egy szlovák férfival szemben, aki idén január végén, egy korábbi sikeres szállítást követően újabb fuvarmegbízást teljesítve, nyolc migránst akart a szerb-magyar államhatár közelében személygépkocsijába felvenni. Autója azonban a találkozási ponton elakadt a sárban és a határrendészek tetten érték.

Kerékpártolvajokat fogtak el a kecskeméti nyomozók

Egy kecskeméti sértett tett feljelentést 2021. június 26-án délután a rendőrségen, mert ismeretlenek a társasház zárt kazánházából eltulajdonítottak két kerékpárt közel 150.000 forint értékben. Az esetet szerencsére rögzítették a lakóház lépcsőházába felszerelt biztonsági kamerák. A felvételekből így azonnal kiderült, hogy a bűncselekményt egy páros követte el. A rendőrök a kimentett felvételek segítségével hatékonyabb adatgyűjtésbe kezdtek, […]

Kilenc határsértőt próbált egy 21 éves szerb állampolgár átcsempészni az országon

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőre 2021. augusztus 2-án 22 óra 20 perckor megállított egy Mercedes Vaneo típusú személygépjárművet Balotaszállás külterületén, az 5413-as számú úton. A kocsit egy 21 éves szerb férfi vezette, a raktérben pedig kilenc határsértő utazott, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.