Egy este alatt ásd bele magad a User Interface világába

Helyi hírek

2015 október 12-én (hétfőn) 18.00 órától rendezik a DebTech meetupot a Nagyerdei Víztoronyban. A meetup témája a User Interface lesz. Ha nem tudod mi az, akkor azért, ha pedig tudod mi az, akkor azért kell elmenned!

A User Interface tulajdonképpen az a felület, amit látsz, ha online böngészel bármilyen eszközön. Szóval ha weblapot, mobil alkalmazást, vagy bármilyen online terméket készítesz (akár egy ilyen hirportált), akkor Te is fogsz találkozni ezzel a témával!

Online körülbelül fél perced van meggyőzni egy látogatót arról, hogy érdemes még az oldaladon maradni. Legalábbis a Google ezt mondja. Peep Leja, konverzió specialista szerint még ennél is kevesebb idő, 17 ms áll rendelkezésedre, hogy megtedd azt a bizonyos első benyomást. Akárcsak egy randin…

Szóval egyáltalán nem mindegy, hogyan festesz online, akár desktopon, akár mobilon, tableten. Hogyan néz ki a weboldalad, mit gondolnak rólad ha megnézik a mobil appod, stb.

Márpedig tudjuk, manapság aki nincs online, az már szinte nem is létezik. Szóval ha startupper, vállalkozó, online szakember, esetleg fejlesztő vagy, egyszer biztosan bele fogsz botlani abba a nagy kérdésbe, hogy “Hogyan is nézzen ki a weboldalad/mobil appod/ stb.”

Ezért gondoltuk fontosnak körbejárni ezt a témát a DebTech meetupon. A meetup-on 2 előadó fog a témáról részletesen beszélni, akik nyakig benne vannak a UI rejtelmeiben.

Bakonszegi Norbert a PW Studió alapítója. Ők azok, akik Debrecenből év honlapja díjas oldalakat készítenek. Nem egy oldalukkal sikerült már elnyerniük ezt a díjat, szóval tudhatnak valamit…

A másik előadó Dandár Gábor lesz, aki az EPAM senior fejlesztője, és világmárkáknak készítenek UI felületeket. Ők is szintén Debrecenből fejlesztenek, de jócskán benne vannak az aktuális trendek sodrásában, hisz ez kell, hogy világmárkákat ki tudjanak szolgálni.

Ha érdekel a téma, akkor regisztrálj, foglald le a helyed az októberi DebTech meetup-ra, (nyomj egy RSVP-t) és találkozzunk hétfőn!
Tovább a regisztrációhoz >>>