Megnyílt az utazási vásár

Gazdaság Helyi hírek

41 standon, a társkiállítókkal együtt összesen 106 kiállító várja az utazni vágyókat a Debreceni Utazási és Szabadidő Vásáron, amely 2015. március 13-án nyitotta meg kapuit a Kölcsey Központban.

A tavaszi debreceni utazási vásárokon évek óta hagyomány, hogy egyes régiók, országok díszvendégként mutatják be értékeiket az érdeklődőknek. A belföldi turizmust az egyik legnépszerűbb belföldi úticél, Balaton képviseli. A külföldi díszvendég Bulgária.

Az utazási vásár kísérő programja a Kölcsey Központ előcsarnokában a III. Debreceni Bringa Kiállítás, ahol további 6 kiállító várja egyedi attrakciókkal, ajánlatokkal, illetve különleges kerékpárokkal az érdeklődőket. Szintén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a kézműves bemutatókkal kísért „Helyi ízek, helyi értékek” című kulturális-gasztronómiai vásár a Kölcsey Központ MODEM felőli előcsarnokában, ahol egyedi termékeivel újabb 16 kiállító várja a látogatókat.

A Baltazár Dezső téren a Tavaszi Autóbemutató keretében a látogatók megismerhetik két autógyártó legújabb modelljeit, valamint lakóautó, illetve lakókocsi is várja az érdeklődőket.

A vásár ingyenesen, március 15-én – vasárnap – 16.00 óráig látogatható.