Szeptember 21-én a megszokott rendtől eltérően lehet átlépni az államhatárt Tompánál

Tájékoztatjuk az utazókat, hogy a tompai közúti határátkelőhelyen 2021. szeptember 21-én 9 óra és 21 óra között – technikai fejlesztés miatt – mind a kilépő, mind a belépő oldalon kevesebb forgalmi sávot lehet használni. A munkálatok elvégzésének ideje alatt várakozásra, torlódásra kell számítani mindkét irányba.

Átadták a bajai Jelky-tér egyedi körpályás csomópontját

Elkészült és a mai napon átadták Baján, a Jelky-tér egyedi körpályás csomópontját. A NIF beruházásban megvalósuló projekt eredményeképpen idén szeptembertől Baja város lakói és a közlekedők egy, az igényeiknek megfelelően kialakított, komfortos és korszerű csomópontot vehetnek használatba, mindezt az átmenő forgalom további biztosítása mellett. Az átadó ünnepségen beszédet mondott Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai […]

Kecskeméti repülőnap – Több tízezer látogatóra számítanak

Több tízezer látogatóra számítanak a hétvégén a kecskeméti nemzetközi repülőnapon és haditechnikai bemutatón, amelyet nyolc év kihagyás után rendeznek meg ismét – közölte a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis repülőműveleti főnökségének munkatársa pénteken a helyszínen.