Átadták a Kecskeméti Konzerv Kft. kapacitásbővítő fejlesztését

A zöldségfeldolgozással és tartósítással foglalkozó Kecskeméti Konzerv Kft. 3,3 milliárd forint összegű kapacitásbővítő fejlesztését a magyar kormány 1,2 milliárd forinttal segítette a nagyvállalati beruházási támogatási programban – közölte a pénzügyminiszter kedden Kecskeméten.

Időközi választást tartanak vasárnap Bács-Kiskun megye öt településén

Bács-Kiskun megye öt településén rendeznek időközi választásokat június 26-án. Dunaszentbenedeken, Izsákon, Kunbaracson és Szalkszentmártonban a polgármester, Kiskőrösön pedig az egyik képviselő halála miatt várják a választópolgárokat a szavazókörökbe.

A belga hatóságok által körözött autót foglaltak le a tompai határnál

Tompa közúti határátkelőhelyen 2022. június 16-án 12 óra 15 perckor egy koszóvói férfi jelentkezett kilépésre egy Volkswagen T-Roc típusú gépjárművel. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az autót a belga hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben körözik. A sofőrt elszámoltatása érdekében előállították, az autót pedig a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói lefoglalták. Ezzel egyidőben a körözést elrendelő hatóságot értesítették […]

Milliárdos támogatást tett zsebre egy csirkefarmok korszerűsítésével ügyeskedő beruházói kör

Csaknem 2,5 milliárd forintnyi uniós és hazai vissza nem térítendő támogatást tett zsebre egy csirkefarmok korszerűsítésével ügyeskedő beruházói kör – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-t.