Melyik Samsung képes a legtöbbre?

Gazdaság

2023-ban továbbra is népszerűek az Androidos telefonok.  A gyártók közül – nem meglepő módon – a Samsung élen jár. Ha a közeljövőben vásárolnál, bizonyára tudni szeretnéd, melyik 4 modell képes a legtöbbre. Utánajártunk a témának.

Galaxy S23 Ultra

Még kevesen ismerik ezt a 2023 februárjában bemutatott szériát. 3 modell jött ki ez alatt a zászló alatt, de a legjobb közülük az Ultra. Rendelkezik 200 MP-es kamerával, beépített S Pen tollal, egyedülálló kijelzővel, valamint kiváló akkumulátorral, ami 99 órát bír. Mi több, természetesen vízálló.

Egyedülálló, hogy az egész világon Snapdragon 8 Gen 2 processzorral gyártják, ez pedig a legerősebb. Emellett a jelenleg elérhető leggyorsabb RAM- és tárolási technológiát használja: LPDDR5+ és UFS 4.0. Csodásan megvilágított és részletes képeket készít, hiszen érzékelője egy egységben tud egyesíteni 16 megapixelt.

Galaxy S22 Ultra

Bár az S23 hihetetlen módon túlhaladja, ez a mobil továbbra is népszerű, ami nem csoda. Ebben a csúcskategóriás, vízálló telefonban Exynos 2200 nyolc magos processzor és a Xclipse 920 grafikus vezérlő található. Nemcsak hasít, de minden tekintetben kiváló felhasználói élményt nyújt. Több minden is futhat párhuzamosan, 12 GB memóriája mellett.

A kijelző tökéletességét fokozza a Dynamic AMOLED 2X technológia. Szuper kamerákkal rendelkezik, s egy olyan Samsung mobiltelefon akkumulátor található benne, amely 2 napot is bír töltés nélkül.

Galaxy Z Fold4

Amennyiben a legtöbbre képes összecsukható eszköz után kutatunk, ez lesz a telitalálat. Vízálló, nagy kijelzővel felszerelt, processzora pedig Qualcomm Snapdragon 8+ Gen, amely erős, s kevésbé melegszik fel. 12 GB RAM-mal büszkélkedhet, és 4400 mAh kapacitású akkumulátorral.

A kamerák is kiválók: még háromszoros nagyításra is képes, s közben nem romlik a minőség.

Galaxy Z Flip4

Kagylósan összecsukható, kompakt készülékről van szó. Kijelzője és akkumulátora megfelelő. Processzora az erős Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, kiegészítve 8 GB RAM-mal. A 12 megapixeles kamera még éjszakai felvételek esetében is kiválót nyújt.

Összefoglalva: A Samsung továbbra is vezető helyen áll az Androidos telefonok világában. Folyamatosan dobja piacra újításait, s a legújabb modellekben sem csalódunk. A legtöbbre jelenleg a Galaxy S23 Ultra képes, de a korábbi változatok sincsenek sokkal lemaradva. (x)