Három érv, amiért nem szabad rossz minőségű vibrátorra költeni

Gazdaság

A szexuális segédeszközök az erotikus együttlétek élvezeti értékének növelésére lettek kitalálva. A gyenge minőségű, bóvli kategóriájú termékek éppen ezt az élvezetet tehetik tönkre. Összegyűjtöttünk három érvet, amiért nem éri meg ezeken spórolni.

1. Illúzióromboló a silány megvalósítás

Képzeld el azt a szituációt, amikor egy heves együttlét során előkerül a frissen vásárolt szexuális segédeszköz, de azzal valami probléma adódik. Letörik róla azonnal egy rész, ízléstelen a kialakítása, anyaghibás a termék, vagy csak egyszerűen nem működik, használhatatlan. Nem létezik ennél illúziórombolóbb, vágylohasztóbb helyzet. Egy ilyen intim tárgy, például a vibrátorok és dildók megvásárlásánál tilos a gyenge minőséget választani, abból ugyanis csak kellemetlenségek származnak majd, akkor is, ha egyedül használja valaki, de akkor is, ha a partnerével közös élményét szeretné feldobni.

2. Veszélyes lehet egy rossz minőségű termék

A legtöbb segédeszköz intim helyekre hatol be. A vibrátorok, valamint az anál vibrátorok és kúpok egyaránt a testen belülre kerülnek, így talán felesleges is részletezni, milyen bonyodalmakkal jár, ha egy ilyen szituációban megy tönkre, romlik el egy gyenge minőségű bóvli. Ezeknek a kellemes ellazulást, a testi örömök felfedezését és megélését kell segítenie, ám ha az első használat problémával, negatív élménnyel társul, egy életre elmehet az ilyen eszközöktől a kedv. Nem éri meg kockáztatni a spórolással, csakis a minőségi termékek között kell keresgélni.

3. Ami olcsóbb, az később drágább lehet

Az olcsóbb termékek választását sokan azzal indokolják, hogy szeretnénk pénzt megtakarítani, de az élet minden területén tudjuk, hogy ami egyszer olcsó, az hosszabb távol drágává válhat. Egy filléres vibrátor például biztosan hamarabb romlik majd el, mint egy minőségi darab, ilyenkor pedig újat kell vásárolni belőle. Ha ezeket a kiadásokat összeadjuk, rosszabbul jön ki az ember. Egy erotikus segédeszközzel senki nem egyetlen estére tervez, ezért is kell a minőség mellett dönteni.

A fotó forrása:

Roman Samborskyi / Shutterstock.com