Marics Peti

Elképesztő összeget ajánlottak fel Marics Peti plüsséért

Bulvár

Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázónő mozgáskorlátozott kislányának segítenek a hazai sztárok, köztük Marics Petiék is.

Az Újpest öregfiúk csapata egy több fordulós jótékonysági meccsel szeretne segíteni a rendellenességgel született kislánynak, felhívásukhoz hazai előadók is csatlakoztak, akik különböző felajánlásokat tettek a jó ügy érdekében. Jótékonysági árverésen lehet licitálni többek közt egy ValMar koncert belépőért, de ugyanitt Curtis siófoki bulijára is lehet jegyet szerezni – írja a Bors.

A ValMar koncert belépőjegyére az eddigi legnagyobb felajánlás 55 ezer forint volt, de kiderült, ettől még magasabb összeget ígért valaki egy korábbi jótékonysági akció keretében az együttes énekesének: akkor valaki Marics Peti plüssjátékát szerette volna megszerezni. A licit 10 ezer forintról indult, de pillanatok alatt elérte a 100 ezret: valaki ennyi pénzt ajánlott fel, hogy Marics Peti egy reggeli keretében személyesen adja át neki a plüssét.

A mostani jótékonysági kampány jelenleg így áll:

A listából az is kiderül, valaki 100 ezer forintot ajánlott fel azért, hogy ott lehessen párjával együtt Curtis nyári siófoki buliján.