Marics Peti

Marics Peti visszaköltözött Valkusz Milánhoz

Bulvár

Régi barátjánál és zenésztársánál húzza meg magát Marics Peti, miután elköltözött Tóth Andival közös otthonukból.

Pár napja derült ki, hogy az álompár, Tóth Andi és Marics Peti szakítottak, pedig még egy közös zsűrizést is elvállaltak a Sztárban sztár című műsorban. Tökéletesnek tűnő kapcsolatuk azonban még egy évig sem húzta. A pletykák szerint az énekesnő féltékenykedése okozta a problémákat, az énekes pedig már el is költözött közösen bérelt kertes házukból, ahol még egy kutyust is közösen neveltek.

Tóth Andi korábban egy 13. kerületi lakásban élt, Marics Peti pedig Valkusz Milánnal együtt, hozzá is tért vissza a szakítás után. A Blikk azonban úgy tudja, ez csak átmeneti megoldás. Bár korábban a két barát nagyon élvezte a közös életet, hiszen a munka mellett mindketten élték a szinglik gondtalan napjait, s nagyjából egyszerre leltek párra, talán most először más életszakaszban vannak. Valkusz Milánnak ugyanis komoly a párkapcsolata.

Peti most javarészt Milánnal lakik. Nagyon jó barátok, és most ő tud neki leginkább segíteni túllépni a szakításon. Ugyanakkor Milánnak is van egy komoly kapcsolata, a barátnőjével szinte már együtt élnek. Ezt Peti is látja, ezért már keresgél saját albérletet, de az is felmerült benne, hogy inkább vesz magának egy lakást

– nyilatkozta a lapnak egy informátor.