Havas Henrik

Havi négymilliót keresett Havas Henrik a TV2-nél

Bulvár

A televíziós személyiség sok mindent feltárt a múltjáról: busás keresetét, valamint azt is, hogy anno Liptai Claudiát úgy kellett a mélyről felhoznia, mert Friderikusz Sándor tönkretette őt.

Havas Henrik elfogadta Liptai Claudia meghívását a Nő a tét című beszélgetős műsorba, így több év után ismét együtt fognak szerepelni – írja a Blikk. Claudia a műsor előtt megosztotta Havas Henrik gondolatait a közösségi oldalán, ebből igen érdekes dolgok derültek ki kettejük múltjáról. Liptai Claudia és Havas Henrik a TV2 Mokkájában dolgoztak először együtt.

Engem igazából azzal hívtak, hogy legyen már végre egy műsor, ami megveri az RTL-t, meg persze emellé még ígértek havi négymilliót

– mondta Havas Henrik, aki csak akkor tudta meg, hogy Liptai Claudiával kell műsort vezetnie, amikor már aláírta a szerződést. Kíméletlenül beszólt emiatt Friderikusz Sándornak is, akivel a csinos műsorvezető a Claudia Show-ban dolgozott együtt.

Claudia azt is mondta, hogy szakmai életének legjobb három évét velem töltötte a Mokkában, mondjuk ez nem nagy dolog, mert előtte Sanyika (Friderikusz) idegileg már tönkretette. Azt hiszem, Claudia Show volt a műsor címe és Sanyi a fülesen keresztül állandóan tanácsokat ordított Claudiának. Azt hitte szerencsétlen, hogy így kell. Csak az volt a baj, hogy az ő fülébe tehetséges kollégák mondták, hogy mit kell kérdezni, Szente Laci meg Mihancsik Zsófi. Hát igen, nagyon mélyről kellett felhozni Claudiát, de sikerült, mert ő tehetséges volt, én pedig kedves

– olvashatóak Claudia posztjában Havas Henrik szavai, aki ajánlásában megkért mindenkit, nézze meg Claudia műsorát a YouTube-on.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés