Árpa Atila

Cölibátusban él Árpa Attila

Bulvár

A Nagy Ő nem találta meg az igazit a műsorban, de azóta is elkerüli a szerelem, amit nagyon nem is bán.

Drogpere óta semmit nem hallani a színész-rendezőről. Kiderült, okkal tűnt el a média világából, nem keresi a megjelenéseket, élvezi a csendet, ami most körülveszi őt. A Bors megkeresésére is csak öt nap elteltével válaszolt, a magánéletét firtató kérdésekre pedig azt válaszolta, az egyáltalán nincs neki, és egyszerűen késztetése sincs arra, hogy párkapcsolatban éljen.

A Nagy Ő-ben nem sikerült megtalálnia az igazit, és bár voltak utána is próbálkozásai, egyik sem tartott tovább néhány napnál. Aztán rájött, ez egyáltalán nem is fontos most a számára.

Regisztráltam például a Tinderre, ahol három nap után letiltott a rendszer, mert kamuprofilnak jelölték meg az oldalam. Nem is bánom. Aztán, ha meglátok egy csinos nőt a közösségi médiában, eszemben sincs ráírni, nem akarok ismerkedni. Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek

– nyilatkozta Árpa Attila, aki az ismerkedést leszámítva nagyon aktív életet él. A legtöbb idejét a munka tölti ki, de ha nem dolgozik, a kislányával vagy a barátaival kapcsolódik ki. Odafigyel arra is, hogy egészségesen éljen, ebben volt felesége, Tomán Szabina is segíti őt, hiszen az ő cégének az ételeit fogyasztja, de rendszeresen sportol is.