Király Viktor

Hétvégi apuka lett Király Viktor

Bulvár

A legfrissebb pletykák is megerősítik, hogy válságba jutott Király Viktor és Virág Anita házassága.

Az énekes és felesége három évvel ezelőtt házasodtak össze, egy kisfiuk született, Kolen, akit már hétvégén sem együtt köszöntöttek fel, legalábbis a Blikk azt vette észre, az édesanya és édesapa is külön fotót posztolt kisfiuk névnapja alkalmából. A család egyik ismerőse korábban azt mondta, a házasok egyelőre szeretnék még fenntartani a látszatot, hogy együtt vannak, annak ellenére, hogy már külön is élnek. Bár eddig úgy hírlett, Király Viktor hagyta el egykori közös otthonukat, a Blikk informátora szerint nem így történt.

Anita költözött el a kisfiukkal, úgy tűnik, ő hozta meg a súlyos döntést. Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első

– nyilatkozta a család egyik ismerőse, aki szerint Anita és Viktor igyekeznek harmóniában nevelni Kolent, de kettejük között feszült a hangulat és sokat vitatkoznak, ha a kisfiú nincs ott. A helyzetet nagyon eltérően élik meg, Anita a barátaival jár kikapcsolódni, hogy ne gondoljon a problémákra, Viktor pedig magában őrlődik.

Maga alatt van, nagyon hiányzik neki a kisfia, nehezen viseli, hogy nincs mellette, hogy hétvégi apuka lett

– mondta az informátor, aki szerint az énekes a munkájába temetkezik, így próbálja túlélni ezt a fájdalmas időszakot.