Lőrincz Alexandra

Majdnem lebénult VV Szandika

Bulvár

A ValóVilág egykori játékosa súlyos balesetet szenvedett, eltört a nyakcsigolyája is.

Buta balesetnek tűnik, de komoly következménye lett annak, hogy leesett a lépcsőn Lőrincz Alexandra, egykori ValóVilágos nevén VV Szandika. A szerencsétlen esetről az RTL Fókusz című műsorában beszélt: elmondása szerint mindent elölről kell kezdenie, és még egy ideig nem dolgozhat – írja a Blikk.

Megmondta nekem a doki, hogy Alexandra, ha ez a csigolya elmozdul, s a légzőideg megsérül, utána már nem kell levegőt venni…

– mondta Szandika, aki csak homályosan emlékszik vissza az esésre, mert elájult földet érés közben. A baleset saját otthonukban történt, melynek következtében eltört a kettes nyaki csigolyája és a csuklója is. Nyakmerevítőt kell hordania még legalább nyolc hétig, utána pedig gyógytorna vár rá. Ennek ellenére szerencsésnek érzi magát, mert le is bénulhatott volna.

Az orvosok azt mondták, ez a második születésnapom

– mondta Szandika, aki biztos is abban, hogy ez tényleg nem túlzás, egy rokona ugyanis úgy halt meg, hogy legurult a lépcsőn. A volt valóságshow játékos a baleset óta még jobban ragaszkodik az életéhez, egy jelnek, egy tanulságnak fogja fel az esését és rájött, mennyire szerencsés, hogy jó élete van.

Fotó: Facebook/Alexandra Lőrincz