Zalatnay Sarolta Kossuth-díj

Műtétre készül Zalatnay Sarolta

Bulvár

A 75 éves Cini élete nagy ajándékának lányát és egyik megújult dalát tartja. Pozitívan tekint a jövőbe, annak ellenére, hogy egy műtét is vár rá.

Születésnapját ünnepli Zalatnay Sarolta, akinek még az sem szegi a kedvét, hogy nemrég balesetet szenvedett, amikor a kutyája után szaladt.

A kétéves, hebrencs Panka vizslám után szaladtam, de szerencsétlenül léptem, és megcsúsztam. Féloldalasan estem el, és mivel fájtak az évekkel ezelőtt eltörött bordáim is, az orvos javaslatára megröntgenezték. Ott látszottak még a korábbi törések, és úgy látták, mintha elmozdultak volna egy kicsit, ezért most mindenképp óvatosabban mozgok

– mesélte a Blikknek Cini, aki nemrég kezdett életmódváltásba, aminek a balesete most keresztbetett.

Egy időre hanyagolnia kell az edzést, de jövőre újult erővel pattan a szobabiciklire. Az orvosa szerint 8 kilót kell leadnia, ami szerinte menni is fog neki. Egy műtét is vár rá, igaz, annak nincs köze mostani balesetéhez. Zalatnay Sarolta ugyanis elldöntötte, hogy januárban megűtteti a nyakát, ami egy gyerekkori baleset miatt okoz még mindig problémát a számára. Addig azonban pihen és a családjára koncentrál, a főszerep ugyanis a lányáé karácsonykor.

De azt is nagyon élvezi, hogy egy régi nagy slágere új formában éledt fel, és ráadásul nagyon sikeres is, ami egy szuper születésnapi ajándék számára.

A legnagyobb ajándékom talán az, hogy a Hosszú, forró nyár című dalom feldolgozása DR. BRS-sel már elérte a kétmilliós megtekintést. Az is öröm, hogy sok fiatal előadó jelentkezett nálam, hogy dolgozzunk fel közösen néhány régi dalomat… talán az Apáca vagy a Tölcsér lesz a következő

– mesélte Zalatnay Sarolta. A napokban egy karácsonyi műsor forgatásán több fiatal előadóval is találkozott, akik nagyon kedvesek és tisztelettudók voltak vele, ami nagyon jó érzéssel töltötte el őt, ezért szívesen áll a közös munka elébe.