Hajdú Péter

Úgy megverte egy tanár gyerekkorában Hajdú Pétert, hogy bepisilt

Bulvár

Durva gyerekkori emlékét mesélte el a műsorvezető: egy tanár bántalmazta őt a vécében.

A tévést brutálisan ütlegelő tanárt azóta többször is kitüntették, a médiasztár a mai napig várja a bocsánatkérést – írja a Blikk.

Sokkoló gyermekkori élményéről a PartizánPop című műsorban mesélt Hajdú Péter. Az eset általános iskolás korában történt vele egy balatonlellei úttörőtáborban. A gyerekeknek épp focimérkőzése volt, ahol az iskolája egyik testnevelő tanára volt a bíró, aki Hajdú Péterék csapata ellen fújt, amit a gyerekek beszólogatással viszonyoztak. “Hülye bíró” és hasonlókat mondogattak neki, ahogy az a gyerekektől szokás. Hajdú Péter arra azonban nem számított, hogy ilyen megtorlást kap ezért.

Kilenc-tíz éves lehettem és persze, nekem volt a legnagyobb szám, engem érintett a legérzékenyebben, hogy elveszítettük a döntőt. Aztán ahogy mentünk be, ez a tanár kirántott a sorból, bevitt a férfi wc-be, majd összevissza vert, de annyira, hogy bepisiltem

– mesélte Hajdú Péter, aki rögtön elmesélte az édesanyjának, mit tettek vele. Egy képeslapot írt neki, hogy menjen érte, mert a táborban verik a gyerekeket, de mire a lap megérkezett, a tábornak vége lett. Ezután megkeresték a tanárt a lakásán.

A tanár először próbálta kisebbíteni a tettét, hogy én túldramatizálom, mert ez csak egy atyai pofon volt, és ha valóban annyira megvert volna, nem így néznék ki. Aztán amikor anyukám azzal kezdett fenyegetőzni, hogy feljelentést tesz, akkor ő és a felesége is szinte sírva könyörögtek, hogy ne tegye, mert akkor mi lesz vele és a családjával, a gyerekeivel

– idézte fel az eseményeket a műsorvezető, akitől a tanár soha nem kért bocsánatot a tettéért, ráadásul többször ki is tüntették őt a városban a munkájáért.