Lakatos Márk

Lakatos Márk elnézést kért Pápai Jocitól

Bulvár

Majka után Pápai Joci is leírta véleményét a stylist kritikájáról, mellyel új dalukat, a Barokkot illette. Úgy tűnik, az énekes sorai hatással voltak Lakatos Márkra, mert bocsánatot kért tőle.

Lakatos Márk szerint a dal címe egyáltalán nem fér össze a videóklip mondanivalójával. Pápai Joci egy hosszú posztban magyarázta el neki, miért történt ez a “mérhetetlen anomália” és azt is kifejtette, nem érti, miért ilyen rosszindulatú a sytlist.

Úgy tűnik, Lakatos Márk is belátta, hogy rosszul fogalmazott és elhamarkodottan véleményezett. A Blikk vette észre, hogy egy TikTok-videóban kért bocsánatot az énekestől. Videóját azzal kezdte, hogy zenészként Joci olyan zenét ír, amilet akar, ő pedig olyan véleményt mond róla, amit csak gondol. De jobban meghallgatva valóban felfedez benne klasszikus elemeket, így el tudja fogadni, hogy ez alapján nevezte el Barokknak a dalt.

Attól függetlenül, hogy a videóklippel kapcsolatos véleményemet nagy részben fenntartom, azt elismerem, hogy elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad nincs, mit jelent az, hogy barokk. Ezennel ezért a kijelentésemért bocsánatot kérek

– mondta videójában Lakatos Márk és azt is hozzátette, reméli, a számnak jól jött az a kis promo, amit csinált.

@lakatosmarkstyle Jocikám! Éljen a #barokk #papaijoci #csillagszoro #magyartiktok #nekedbe #foryouba #fy #fyp #nekedbeszeretnémlátni ♬ eredeti hang – Lakatos Márk