Kóbor Léna

Kóbor János nyomdokaiba lép lánya, Kóbor Léna

Bulvár

A legendás énekes lánya most 15 éves, de hatalmas tervei vannak: énekes szeretne lenni, amihez minden adottsága meg is van.

Lassan egy éve, hogy gyászba borult az ország Mecky halála után, azonban a szomorkodás helyett Léna a zenében találta meg a lelkének szükséges gyógyírt – írja a Bors. Ez persze nem véletlen, hiszen Léna a zene világában nőtt fel. A lapnak mesélte el, hogy már kiskorában is sokszor ott volt édesapja koncertjein, sőt, még beszélni sem tudott, de már Omega dalokat énekelt.

Amikor nagyobb lettem és zongoráztam, egyszer rajta kapott, hogy saját zenét komponálgatok. Alig akarta elhinni, hogy ez az én szerzeményem és éreztem, milyen boldog és büszke volt rám

– mesélte a lapnak édesapjáról Kóbor Léna, akit Kóbor János is arra biztatott, lépjen színpadra, ha úgy érzi, készen áll.

Gyönyörű emlékeim vannak azokról a délutánokról, amikor együtt zenéltünk, nevettünk és énekeltünk. Tudom, hogy bárhol is van, most büszkén mosolyog és szorít nekem

– mondta Léna, akiről édesapja is úgy gondolta, ő lesz az, akit majd nem lehet lelökdösni sem a színpadról, mert oda született. Lénácska, ahogy édesapja hívta őt még csak két éve tanul komolyabban énekelni, és zongoraórákat is vesz. Iskolája zenekara is felfigyelt rá, még nagyon friss az ottani szerepe, de nagyon élvezi és tele vannak ötletekkel a jövőre nézve.

Fotó: Facebook/lena.kobor.3