Harmadik gyerekről is volt szó Kulcsár Edina és Csuti között

Bulvár

Volt idő, amikor az egykori házasok úgy gondolták, szülessen egy harmadik gyermekük is Medox és Nina után.

Szabó András, azaz Csuti beengedte a pelenka.hu kameráját az otthonába, ahol őszintén mesélt az apasággal kapcsolatos érzéseiről, valamint Kulcsár Edinával közös gyermekeiről – írja a Bors. Az édesapa elmondta, a négyéves Medi és a kétéves Nina heti 2-3 napot töltenek nála, de ha nincsenek ott, akkor is gyakran bemegy a szobájukba, hogy érezze őket.

Nem azt mondom, hogy olyan, mintha itt lennének, de az egésznek van egy olyan esti illata. Párnákba szoktam még így beleszippantgatni, amin alszanak. Van, hogy a takarójukat is átviszem az én hálószobámba, és azzal takarózom be

– vallotta be Csuti, aki azt is elárulta, annak idején felmerült közöttük az is, hogy egy harmadik gyermekük is szülessen.

Volt szó harmadik gyerekről is, de inkább már az volt a terv, hogy nyilván eljön majd az az idő, amikor a fiú és lány nem akar majd együtt aludni

– mondta Csuti, akinek a mindenei a gyerekei. Nemrég azt mondta, igazán boldog már soha nem lesz, többek között azért, mert nem élhet együtt a gyerekeivel.