Angelina Jolie szerint Brad Pitt két gyermeküket is bántalmazta

Bulvár

Angelina Jolie azt állítja, Brad Pitt közös gyermeküket fojtogatta, egy másikukat pedig arcon ütötte azon a bizonyos repülőúton, ahol őt is bántalmaza.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-ban döntöttek úgy, hogy elválnak, azóta pedig egyre durvább dolgok derülnek ki róluk, különösen Brad Pittről. A színésznő egy 2016. szeptember 14-i magánrepülőgépes úton történt veszekedésről számolt be nyilatkozatában, amely napokkal később a válókereset beadásához vezetett – írja a Blikk.

A dokumentum szerint “amikor az egyik gyerekük verbálisan megvédte Jolie-t, Pitt nekiesett a gyereknek, mire Jolie hátulról megragadta, hogy megállítsa. Hogy leszedje Jolie-t a hátáról, Pitt hátravetette magát a repülőgép ülései közé, megsértve Jolie hátát és könyökét. A gyerekek berohantak, és mindannyian bátran próbálták megvédeni egymást. Mielőtt vége lett volna, Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian meg voltak rémülve”. A repülőút során állítólag az is többször előfordult, hogy Brad Pitt sörrel és borral öntötte le feleségét és gyermekeit.

Brad Pitt minden vádat tagad. Egy ismerőse azt is elmondta, Angelina Jolie újra és újra előhozza ezt az utat, de mindig más információkat tesz hozzá, melyek valótlanok, átdolgozza és újragondolja a 6 évvel ezelőtti eseményeket.