Elege van a testvéréből Győzikének, Gáspár Zsolti miatt otthagyta Nógrádot

Bulvár

Gáspár Győzikéék Budapestre költöztek albérletbe. Salgótarjáni házukat szeretnék eladni, hogy végleg elszakadjanak egykori otthonuktól, ami testvére szomszédságában van.

A két testvér kibékíthetetlen konfliktusa azután kezdődött, hogy Zsolti is szerepelni kezdett a tévében. A köztük lévő rivalizálás és harc odáig fajult, hogy Zsolti tavaly márciusban bátyja kertje végében lévő nádast is felgyújtotta – emlékeztet a Blikk. A testvérek azóta sem beszélnek egymással.

Győzike a lapnak elmesélte, a családi viszály mellett az ingázás is szerepet játszott a költözésben, most mindenki Budapestesten él, ő Beával, lányai pedig külön-külön.

Köztudott, hogy depressziós vagyok és pánikbetegséggel küzdök, az állapotomnak pedig nem tett jót az a feszültség, amiben ott éltünk Zsoltiék közvetlen közelében

– mondta Győzike, aki a salgótarjáni házát is szeretné minél hamarabb eladni.

Még nem adtunk fel hirdetést, mert azt várom, hogy Zsolti végezzen a Farm VIP forgatásán, és megbeszéljem vele, hogy vegye meg, hiszen mégiscsak a szomszédságában van. Fillérekért is odaadom neki, csak vigye. Nekem már biztosan nem kell

– mondta Győző, aki nagyon jól érzi magát Budapesten. Sokkal jobban van lelkileg és a Beával való kapcsolatát is megerősítette a környezetváltozás, randizni járnak, esténként sétálgatnak a fővárosban.