Majka és Curtis

“Hatalmas csalódás, ahogy Curtis viselkedik” – egy stábtag elmondta, mi az igazság Majkáról és Curtisről

Bulvár

Ismét szétváltak Majka és Curtis útjai. Hogy ennek pontosan mi az oka, azt a felek teljesen máshogy látják. Most egy stábtag is elmondta, ők mit gondolnak.

Amíg Majka szerint ismét drogproblémái akadtak Curtisnek, utóbbi szerint azért folytatják külön utakon zenei karrierjüket, mert Majka nem tartotta be azokat a szabályokat, melyeket közösen hoztak. Majka szerint Curtis valótlanságot állít, de a teljes igazságot nem szeretné elmondani, mert nem akar fájdalmat okozni egykori társának.

A Blikk úgy tudja, a produkció tagjai is látják Majkán, mennyire megviselik a történtek, az újabb szakítás. Ezért inkább elterelik a témát, ha Curtis kerülne szóba.

Majka tényleg őszintén szereti és a barátjának tartja Attilát, így már az egy komoly, a gyomorszájra mért ütés volt a számára, ahogy ő kiszállt a produkcióból. A nyilatkozatait pedig egyszerűen úgy éli meg, mintha kést szúrtak volna a hátába, és még meg is forgatnák. Egyik pofon a másik után…

– nyilatkozta a lapnak egy stábtag, majd így folytatta:

Ez egy nagyon jó, összetartó csapat, mindenki nagyon szereti a másikat, tényleg sokunknak hatalmas csalódás, ahogy Curtis viselkedik. Nem csak Majkának, de a csapat más tagjainak is.

A produkció tagja nehezen tudja elképzelni, hogy innen lehet-e még visszaút, régóta volt már feszültség Majka és Curtis között, a pénzben sem tudtak megegyezni. Úgy tudni, kétmillió forinton kellett megosztoznia a két előadónak, de ennek elosztásával sem voltak rendben a dolgok, Curtis “egy ideje nagyobb szeletet szeretett volna a tortából”.