Majka

Így reagált Majka Curtis szavaira

Bulvár

Majka nem tudta annyiban hagyni Curtis nyilatkozatát, melyben kitálalt kettejük kapcsolatáról, arról, hogy másodhegedűsnek érezte magát, ezért váltak el az útjaik, s nem pedig a drogok miatt, ahogy Majka mondta.

Teljesen máshogy látja szakításukat Curtis és Majka. Curtis szerint sok dologban nem egyeztek, hiába fektettek le szabályokat, Majka nem tartotta be azokat, ezért túlcsordult nála a pohár.

Majka szerint Curtis valótlan dolgokat állít. Közösségi oldalán leírta, bízik abban, hogy az idő majd mindent helyretesz, a teljes igazságot pedig egyszerűen nem hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgna, ahol most éppenhogy segítségre lenne szükség.

Aki ismer, tudja, hogy mennyire nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről, akiket szeretek, éppen ezért nehéz most egy olyan nagypofájú csávónak, mint én, csendben maradni.
Az egyetlen félelmem, hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket.
Ne így legyen…
Sok sikert mindenhez. Talán a kettőnk kapcsolatában én vagyok az egyetlen aki ezt tiszta szívből kívánja!!!

– írta Majka.