Sáfrány Emese

VV Anett és Sáfrány Emese elmondták, mi történt a teaszeánszon

Bulvár

A két barátnő szerette volna tisztázni a történteket, Emese mondta el, mi történt pontosan azon a szeánszon, ami után Anettet meztelenül, törött csontokkal találták meg.

Anett hozzájárulásával Emese állt ki a nyilvánosság elé, hogy tisztázza a sok félreértést, ami a siklósi spirituális szertatáson történtekkel kapcsolatban a médiában megjelent.

Sokan azzal vádolják, hogy ő hagyta magára Anettet, pedig egyáltalán nem ez az igazság. Most teljes részletességgel mesélte el a Borsnak, mi történt azon a bizonyos éjszakán és az azt követő közel 24 órában, illetve azt is elárulta, miért döntöttek barátnőjével úgy, hogy részt vesznek a szeánszon.

Sáfrány Emese elmondta, sok olyan dolog történt vele és Anettel is az utóbbi hónapokban a magánéletükben, ami miatt rendbe akarták hozni magukat. Ő pszichológushoz is járt, többször volt családállításon, coach-nál is. Aztán többektől is hallottak erről a szertartásról, ami a tisztán látást segíti és azt, hogy olyan megoldások is eszükbe jussanak, ami segít a korábbi kudarcokból és problémákból kilábalni. Úgy döntöttek, elmennek egy szeánszra.

Este meg is történt a szeánsz, ahol minden rendben zajlott. A szertartás vezetőjével, az úgynevezett sámánnal csak ők hárman voltak jelen.

A hírekkel ellentétben nekem nem volt hallucinációm, csak a gondolataim erősödtek fel, azok, amiért odamentem. Anett nevében nem nyilatkozhatom. Pozitívan nyugtáztam, úgy éreztem, mindent el tudok engedni, ami nekem lelki fájdalmat okozott. Az eredeti terv az volt, hogy a szertartás helyszínéhez közel, egy külön sátorban fogunk aludni, az összes cuccunkat ott helyeztük el, végül mégis a szeánsz helyszínén, a szabad ég alatt, két matracon, egymás mellett tértünk nyugovóra

– mesélte a részleteket Emese az éjszakáról. Lefeküdtek aludni, miután pedig már felkelt a nap, Anett felébresztette Emesét, hogy szeretne hazamenni. Emese azt kérte, aludjanak még egy kicsit, de Anett ragaszkodott ahhoz, hogy azonnal induljanak, így Emese azt kérte, addig várjon, amíg átrohan a sátorba az iratokét és a táskáikért, utána mehetnek.

Csupán 1-2 percig voltam távol tőle, de mire visszaértem, őt már nem láttam sehol. Körbenéztem, kiabáltam neki, de nem jött válasz. Elindultam a szertartás vezetőjéhez, aki egy házban tartózkodott, jeleztem felé, hogy baj van, Anett eltűnt. Azonnal kocsiba pattantunk, és elindultunk a barátnőm autója felé, arra gondoltam, hogy ő már ott lehet. Sajnos nem volt, így különváltunk, és mindenfelé kerestük a környéken

– emlékezett vissza Sáfrány Emese, aki ezután értesítette hozzátartozóikat is, akik Budapestről azonnal a helyszínre mentek.

Sehol nem találták Anettet, így felhívták a rendőrséget is. A lányt még kutyák és drónok is keresték, de sehol nem találták. Közel 24 óra telt el, Emese másnap hajnal öt óráig várt a helyszínen, de Anett nem került elő. Összetörve ment vissza Budapestre, ott tudta meg, hogy Anettet végül megtalálták, meztelenül, törött csontokkal.

Azóta Anettet kórházban ápolják, folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot. Ő is meg fog szólalni, ha eljön az ideje.