Így zaklatta gyerekkorában Császár Elődöt az édesapja barátja

Bulvár

Császár Előd 10 éves volt, amikor szexuálisan zaklatta őt apja egyik barátja. Nem mondta el apjának a történteket, mert tudta, hogy akkor megölné a férfit.

Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában részletesen is elmesélte Császár Előd, hogy mi történt vele évtizedekkel ezelőtt.

Mint mondta, gyerekként istenítette az apja egyik jó barátját, akihez egy napon át is ment tízéves korában. Miután kiderült, hogy a családja nem jön, éppen hazaindult volna, a férfi viszont megkérdezte tőle, akar-e pornót nézni – írja a 24.hu.

Mondta, hogy mindjárt hívok neked egy taxit, de akarsz-e szexfilmet nézni? (…) Tízévesen mondtam, hogy hát hogyne szeretnék. És akkor úgy intézte a dolgokat, hogy egyszer csak én ültem a fotelban, ő meg letolt nadrággal megjelent mellettem, hogy akkor csináld azt, amit a néni a tévében. Mondtam, hogy hát én nem, de most hívd a taxit és hazamegyek. Nem volt meg a brutálkodás a dologban

– emlékezett vissza a zenész a történtekre.

Eszébe sem jutott akkor, hogy az apja barátja ártani akart volna neki, nem is mondta el otthon, hogy mi történt, mert úgy gondolta, akkor az édesapja biztosan megölné a férfit. Az ismerős férfi később újra próbálkozott, akkor meg akarta csókolni Császár Elődöt, ő azonban ezt sem hagyta. Gyerekként még nem érezte a dolog súlyát, édesapja csak jóval később, fia könyvéből tudta meg, mit élt át Előd gyermekkorában.