Szabó Győző megmutatta, hogy jobban biciklizik, mint Stoki a rendőr

Bulvár

Szabó Győző színészről köztudott, hogy szeret motorozni, de most kipróbálta a biciklit is. És nem is akármilyen biciklit, hanem egy elektromos-kerékpárral vágott neki a városnak, egy szép tavaszi napon.


Győző A mi kis falunk sorozatban Stokit, a falu rendőrét alakítja aki, egy hétköznapi tanyabringával járőrözik a településen, és “eléggé esetlenül”, de a szerepe ezt kívánja meg. Most megmutatta, hogy az elektromos-kerékpárral azért sokkal sportosabban is tud kerékpározni, mint a sorozatbeli biciklin. Erről a Facebook oldalán osztott meg képeket. Azért hozzátette, hogy az erőltetett hegyi menethez jól jön egy kis elektromos rásegítés.

Győző volt az egyik legismertebb magyar színész, aki felvállalta, hogy korábban heroinfüggő volt. Erről írt is egy önéletrajzi könyvet, ami alapján tavaly bemutatták a Toxikoma című filmet, ami részben fiktív elemeket is tartalmaz, de nagyrészt Győző életét mutatja be. A film a 90-es évekbeli drogos időszakáról és a drogról való leszokásáról szól. A filmben Molnár Áron alakítja Győzőt, aki zseniálisan játszotta el, hogy milyen egy heroinfüggő élete. Szabó Győző a leszokása óta nem drogozik, sőt ahogy látható egészséges életet él.

Fotó:Facebook/Szabó Győző

Az MVM Csoport 10 településen 28 naperőművet fog felépíteni