Loki-szurkolók, DVSC-ultrák

Maszk nélkül csődülhetnek be a szurkolók a vasárnapi Loki-meccsre

Sport

A védettségi igazolvánnyal rendelkező drukkerek, illetve az általuk kísért 18 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a vasárnapi DVSC-Csákvár bajnokit – közölte honlapján a DVSC.

Mint ismert, a feljutást érő helyekért kiélezett a küzdelem, a Vasas egy ponttal a Loki előtt, a Gyirmót (már ha tényleg fel akar jutni) kettővel a hajdúságiak mögött van, így fontos lenne minél előbb bebiztosítani legalább a második helyet.

A klub azt is közölte,

bár továbbra is javasolják a maszk használatát, a védett személyek és a 18 éven aluliak számára ez nem lesz kötelező a meccsen. A bejáratig azonban hordani kell.

A 18 év feletti szurkolóknak a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges. A védettséget csak hivatalos védettségi igazolvánnyal lehet igazolni, az oltásra szóló papír nem helyettesíti azt.

Csakis a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a stadionban. 18 év alatti szurkolók kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen (az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal/személyivel/útlevéllel igazolhatják).

Akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes, ezért kérjük a szurkolóinkat, hogy ezeket feltétlenül hozzák magukkal!

Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogják a biztonsági szolgálat munkatársai.

Azok a bérletesek, akik nem rendelkeznek védettséget igazoló okmánnyal, nem jöhetnek be a mérkőzésre. Kárpótlásukkal kapcsolatosan a bajnokság után ad információt a klub.

KAPUNYITÁS

Másfél órával hamarabb, 13 órától nyitják a stadion kapuit.

VIP jegyértékesítés:

Jegyet váltani elővételben online szombattól lehetséges a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon. Személyesen csak a mérkőzés napján, 10 órától a DVSC Shopban.

Büfé lesz, fogyasztani lehet a lelátón is.