A Loki elleni – egyesek szerint gyanús – vereség után kirúgta két volt debreceni játékosát a DVTK

Sport

Meglepően könnyed, 4-0-ás győzelmet aratott a DVSC vasárnap a Diósgyőr ellen. A meccs után felröppentek olyan találgatások, hogy gyanúsan balfékek voltak a diósgyőri védők, illetve a Kosicky kapus által megszorongatott Kiss Tamás kivételével nem is igazán akart focizni a DVTK.

A Lokomotív Blog ebben a videóban mutatja be a furcsa momentumokat, döntse el mindenki, mennyire helytálló a felvetésük.

Friss fejlemény, hogy a DVTK vezetése úgy döntött, nem kívánja meghosszabbítani a szerb Dusan Brkovics június 30-án lejáró szerződését, és átadólistára tette a svájci Haris Tabakovicot, aki megfelelő ajánlat esetén szabadon távozhat. Mindkét játékos megfordult korábban a Loki színeiben is.

A 31 éves Dusan Brkovics két és fél éve érkezett Diósgyőrbe, 63 mérkőzésen lépett pályára és 7 gólt szerzett a DVTK-ban.

A 26 éves Haris Tabakovic tavaly nyáron lett a DVTK labdarúgója, 20 mérkőzésen kapott szerepet, de mindössze négy találkozón volt a kezdőcsapat tagja. Két gól fűződik a nevéhez.

A hátralévő két fordulóban egyik labdarúgó sem lesz már a DVTK keretében.

1 thought on “A Loki elleni – egyesek szerint gyanús – vereség után kirúgta két volt debreceni játékosát a DVTK

  1. Diősgyőrnek akkor is meneszteni kellett volna valakiket,mikor féllábbal már kiestek,tök utolsó helyen tanyáztak.Egri Viktor nyilvánosan már azzal indított a digisport dumálós műsorában “minek ide új stadion, űgyis kiesnek” és lám volt az az Isten aki bent tartotta őket! Akkor nem volt gyanús senki?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.