Szeged, Otthonfelújítási Program, otthonfelújítás, lakásfelújítás, házfelújítás, építőipar

Indul az új otthonfelújítási program, megkérdeztük a szakértőt mire elég a támogatás – interjú Földesi László épületenergetikussal

Ahogyan arról a Szegedi Nap is beszámolt, július elsején indul az új otthonfelújítási program, amely kapcsán megpróbáltuk kideríteni, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen támogatás igénybevételével a felújítás az átlag emberek számára. Kérdéseinket Földesi László, a Bodrogi Bau Kft. hódmezővásárhelyi áruházainak vezetője, épületenergetikus válaszolta meg.

Szeged, Somogyi könyvtár, Krusovszky Dénes, könyvbemutató, Tricikli Fesztivál

Az Artisjus Irodalmi Nagydíjat nyert Rakovszky Zsuzsa kötetbemutatójával indul a Tricikli Fesztivál Szegeden

Rakovszky Zsuzsa költő, író, műfordító 2023 őszén megjelent, Vita élő időben című verseskötetéért, valamint teljes életművéért kapta meg idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat. A kötet bemutatóját június 27-én csütörtökön délután tartják a Somogyi-könyvtárban.

Szeged, Szegedi Szimfonikus Zenekar, Ajándékkoncert, Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm tér, kultura, hangverseny, Gyüdi Sándor

Ajándékkoncerttel vette kezdetét a Szegedi Szabadtéri Játékok a Dóm téren – képgaléria

A Puccini és a szerelem alcímet viselő ajándékkoncerttel vette kezdetét a Szegedi Szabadtéri Játékok évada a Dóm téren, a koncerten Gyüdi Sándor karmester és a Szegedi Szimfonikus Zenekar mellett négy kiváló szólista lépett fel.