“Orbán Viktor, a suttyó” – kemény videót rakott össze a Jobbik

Ország

A nép egyszerű gyermekének mutatja magát, az ellenzéki párt szerint ez visszás. “Orbán Viktor, a suttyó” címmel osztott meg egy videót a Jobbik, a filmben azt igyekeznek bemutatni a miniszterelnök faragatlanságait, például azt, hogy inasnak nevezte a rezidenseket, asszonyságnak Karikó Katalint, és közjószágnak a gyerekeket.

A videót Farkas Krisztina, a párt szóvivője narrálja, és felteszi a kérdést: mit akar a miniszterelnök ezzel a szegénylegény gúnyával? Orbán ugye szinte nincstelennek állítja be magát vagyonnyilatkozata alapján, de a parizert posztoló Jakab Pétert azzal támadja, hogy milliókat keres.

Jakab Péter Orbánnak: “A lábadat ne csókoljam meg, te kis mini Putyin?”

2 thoughts on ““Orbán Viktor, a suttyó” – kemény videót rakott össze a Jobbik

 1. A jobbik nevezi a Miniszterelnököt suttyónak? Biztos ,hogy nem haragudott meg érte ,ahogy megismertem Őt Miniszterelnök Urat, de annyit azért megjegyeznék ,hogy szeretnének fél olyan suttyók lenni ,mint Ő ! Pláne ,ha elővesszük ,amilyen ocsmány dolgokat vágnak nap ,mint nap a fejéhez! Nem tudnak emberként viselkedni egy pillanatig sem ! Ocsmány proli primitív bagázs, ide sorolom most már Balczó Z.-t is, ő a legaljasabb ,mert meghasonlott sunyi, kétszínű ember lett! Kíváncsi vagyok GY. F: mellett milyen mélyre fog még válni! Még azt is boldogan tudja majd nézni ,ha ezek verik a népet? Jót nevet majd a pénzért szerencsétleneken? Ne kerüljön a Teremtő elé ,mert abban köszönet nem lesz!

 2. Sziasztok !
  Tetszett a videó . Van pár ötletem, mely lehet , hogy elgondolkodtató de lehet , hogy nem .
  pl: ha jól meggondoljuk akkor Magyarországnak nem is miniszterelnöke van hanem egy Vajdája .
  A Suttyósággal Én vigyáznék , hiszen direkt rájátszik a suttyóságra hiszen a Vajda a követők szemszögéből játsza el a szerepét . Az értelmiség kezd kikopni mögüle …nézük meg pl a lőrinc barátot .Nincs egy komolyan vehető mondat amit kiejtet volna.
  Orbán mellett az a gyöngyfogsorú ministráns azzal a huncut mosolyával .Vicc az a pedofil jóbarát és ahogy képviseljük magunkat az EUban.
  Milyen érdekes lenne közzé tenni a gyerekei lakhely címét, telefon számát,,, hova jár iskolába a kis unoka vagy oviba ..Utálják őket elegen a nagyapival együtt .

  Féltelek benneteket, mert ezekkel is a hatalom tette amit tett . Ha ti kerültök ebbe a pozicíóba, vajon meg tudjátok e állni a csábulást a sötét oldal irányába ?
  János

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük